2022-02-09 07:24:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Nagy örömödet mindenképpen meg szeretnéd osztani valakivel

Napi horoszkóp február 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold napközben már átlép a változékony Ikrek jegyébe. Sok feszültséget hozhat ez neked, mert a meggondolatlanságodra erősít rá, holott ezt inkább tompítani kellene. Tudatossággal viszont mérsékelheted a konfliktusokat.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma megperzselhet a szerelem tüze. Még azok is úgy érezhetik, hogy nem férnek a bőrükbe, akik régi, megállapodott és biztonságos kapcsolatban élnek. Pedig jobb lenne, ha beférnél, mert a te számára fontos az állandóság, az érzelmi biztonság.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrekben jár. Egyszerre többfelé is nyílhatnak új utak, lehetőségek a számodra. A baj csak az, hogyha mindent akarsz egyszerre, akkor szétszórttá, kapkodóvá válhatsz. Helyezd előtérbe a legjobb lehetőséget!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Van okod az örömre, mert végre látod már a nehézségeid végét. Eddig talán úgy érezted, hogy a gátlások megfojtanak, s csupán akadályoznak. Most be kell látnod, hogy volt értelme a várakozásnak. Az idő még csak most kezd benned megérlelni valamit.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Izzó, vehemens lehetsz ezen a napon. Sajnos nem mindenki viseli el, ha ilyen módon viselkedsz. De aki pont ilyennek imád, azt becsüld meg nagyon! Abból a kapcsolatból még lehet valami!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nagy örömödet mindenképpen meg szeretnéd osztani valakivel. Azért gondold meg jól, kinek dicsekszel. Vannak ugyanis irigykedők a környezetedben. Még olyan is, akiről talán nem is gondolnád, hogy az. Természetesen ne a társadra gondolj.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha változtatni akarsz a párkapcsolatodon, az csak úgy fog menni, ha magadon kezded. Amíg a párodat akarod átformálni, azt fogod tapasztalni, hogy egyre inkább ellenáll neked. Mihelyt magadat formálod, a társad is változni fog.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most nem az számít, hogy igazad van-e, hanem hogy megéri-ez a harcot az adott konfliktus. Ez jusson eszedbe, mielőtt nekiállnál megvitatni valamit valakivel teljesen feleslegesen. Csak a lényegi dolgokra koncentrálj ezen a napon.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Fontos az őszinteség a párkapcsolatban, de az is, hogy ha már feltárulkozol, akkor legyél kedves is. És hát valóban létezik a kegyes hazugság fogalma is. Nem érdemes minden vizet felkavarni. Van, ami jobb, ha homályban marad.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A karrier és a család kerülhet ma zavarba ejtő konfliktusba az életedben. Nehéz ma még jó döntést hoznod, beszélj, hagyd mérlegelni a dolgokat. Holnapra már minden tisztábban fog látszani, és könnyebb lesz a döntéshozatal is.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Párkapcsolatában meghittségre és szeretettel teli melegségre számíthatsz a mai napon. Nem is ezen a téren adódnak gondjaid. Viszont, ami a munkahelyi problémákat illeti, arra is megoldási javaslattal szolgálhat a párod.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Egy régóta tervezett beszélgetésre keríthetsz ma sort. Ugyan nem úgy zajlik minden, mint ahogy azt eredetileg eltervezted, de még így is nagyon szerencsés végkifejletre számíthatsz. Egy tapasztalattal mindenképp gazdagabb leszel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: